Ini lah Poopburger atau Burgertaik
Ikeda Mitsyuki, sorang penyelidik Jepun telah mengambil protein daripada tahi manusia dan untuk menghasilkan daging buatan yang boleh dimakan. Hasrat murni Ikeda adalah untuk mengitar semula taik walaupon ianya kurang baik dan ada sesetegah mengatakan sesiapa yang telah makan poopburger cukup malang.
Setakat ini, poopburgers agak mahal, sekitar 10-20 kali ganda dariharga daging tetap. Nama "poopburger", telah ditukar menjadi "kumbahan lumpur," supaya bunyi yang lebih baik sikit.
Setakat ini, poopburgers agak mahal, sekitar 10-20 kali ganda dariharga daging tetap. Nama "poopburger", telah ditukar menjadi "kumbahan lumpur," supaya bunyi yang lebih baik sikit.
saksikan pembuatan daging bureger taik alaf baru..haha
Sokong la sbg tanda mencintai alam sekitar...miahahah
p/s: pehhhh mesti cube nie..nmpak sedap, lazat, mahal lak tuh...dah mcam mkanan standad 5 stars..puihhhhh..
No comments:
Post a Comment