Buah zakar nyaris dipotong akibat melakukan seks dgn bangku besi.Xing, berusia 41, menelefon dari taman Lantian di tengah malam yang mendakwa sedang berada dalam kecemasan. Lelaki yang kesepian ini nampaknya menyangka ianya juga menyeronokkan untuk mempunyai hubungan seks dengan salah satu bangku besi duduk di sekitar taman.

Bangku mempunyai banyak lubang-lubang kecil digunakan oleh Xing gunakan untuk berusaha memuaskan nafsunya. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja dia mula terangsang beliau mendapati bahawa beliau terperangkap dan tidak boleh mengeluarkan zakarnya keluar dari lubang kecil.

Dia panik dan memanggil pihak polis untuk membantu beliau.

Apabila pihak polis tiba mereka mendapati Xian terperangkap telungkup ke bawah di mana beliau telah terperangkap untuk beberapa lama.

Apabila doktor tiba di tempat kejadian, mereka cuba untuk melepaskan sedikit tekanan dengan mengeluarkan beberapa paun darah di zakarnya., tetapi zakar begitu bengkak bahawa mereka akhirnya perlu memotong bangku keseluruhan dan mengambil keterangan Xian, dengan Xian dikepilkan bersama, ke hospital

4 jam menyakitkan kemudian, Doktor akhirnya memisahkan zakar Xian dari bangku.

Doktor menyatakan bahawa jika dia telah terperangkap untuk satu jam lagi, mereka akan terpaksa memotong zakarnya.

No comments:

Facebook Blogger Plugin: Bloggerized by AllBlogTools.com Enhanced by MyBloggerTricks.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...